enda

Jens Sætter-Lassen

(1986 - )

Skuespiller. Søn af skuespillerne Søren Sætter-Lassen (f. 1955) og Vibeke Hastrup (f. 1958).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Coco 2018 Far U/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Theis Jeppesen Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Peter DK/Spillefilm
1864 2014 Peter Jensen Tv-serie
Borgen 3 2013 Lasse Tv-serie
ID:A 2011 Dreng DK/Spillefilm
Megamind 2010 Tighten U/Spillefilm
G-force 2009 Stemme U/Spillefilm
Et juleeventyr 2001 Barnestemme U/Spillefilm
Olsen bandens første kup 1999 Egon Olsen Tv-serie
Stuart Little 1999 Anton U/Spillefilm
Rasmus Klump bygger skib 1996 Stemme DK/Kort fiktion
Rasmus Klump sejler Jorden rundt 1996 Stemme DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.