enda

Jesper Edvardsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 1 2017 DIT Tv-serie
Arvingerne 3 2017 DIT Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 DIT Tv-serie
Bedrag 2 2016 DIT Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Digital intermediate-tekniker Tv-serie
Arvingerne 2 2015 DIT Tv-serie
Bankerot 2014 Digital intermediate-tekniker Tv-serie
Arvingerne 1 2014 DIT Tv-serie
Rytteriet II 2013 Digital artist Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 DIT Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.