enda

Jesper Find

(1947 – 2014)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire - til søs 2012 B-fotograf (ekstra optagelser) DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 B-fotograf DK/Spillefilm
Den sidste rejse 2011 B-fotograf DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Focus puller Tv-serie
Min bedste fjende 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Kameraassistent Tv-serie
Frihed på prøve 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
Storm 2009 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
Grisen 2008 B-fotograf DK/Kort fiktion
Wallander 2008 Focus puller Tv-serie
Kandidaten 2008 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Andre omgang 2007 Kameraassistent U/Spillefilm
Vikaren 2007 Fotografassistent DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 B-fotograf DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 B-fotograf DK/Spillefilm
Nynne 2005 B-fotograf DK/Spillefilm
Bázo 2005 Fotografassistent U/Spillefilm
Store planer 2005 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Inkasso 2004 B-fotograf DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 B-fotograf DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 B-fotograf DK/Spillefilm
Min søsters børn 2001 B-fotograf DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Kameraassistent DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 B-fotograf DK/Spillefilm
Flyvende farmor 2001 Fotografassistent, 2. unit (Bosnien-Herzegovina) DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Fotografassistent DK/Spillefilm
Carlo & Ester 1994 Antikvitetshandler, Fotograf DK/Spillefilm
Hjælp - min datter vil giftes 1993 B-fotograf DK/Spillefilm
Smukke dreng 1993 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Det bli'r i familien 1993 Fotograf DK/Spillefilm
Jesus vender tilbage 1992 Fotografassistent DK/Spillefilm
Europa 1991 Fotografassistent DK/Spillefilm
De nøgne træer 1991 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Dagens Donna 1990 B-fotograf DK/Spillefilm
Kærlighed uden stop 1989 Fotografassistent DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Fotografassistent DK/Spillefilm
Blomstens ansigt 1989 Fotograf DK/Kort fiktion
Pigen i gyngen 1988 Fotografassistent U/Spillefilm
Danish Symphony 1988 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 B-fotograf DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Fotografassistent DK/Spillefilm
Time out 1988 Fotografassistent DK/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 B-fotograf DK/Spillefilm
Sidste akt 1987 B-fotograf DK/Spillefilm
Epidemic 1987 Fotografassistent DK/Spillefilm
Venner for altid 1987 Fotografassistent DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 B-fotograf DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Fotografassistent DK/Spillefilm
Når engle elsker 1985 B-fotograf DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Fotografassistent DK/Spillefilm
Midt om natten 1984 Fotografassistent DK/Spillefilm
Rainfox 1984 Fotografassistent DK/Spillefilm
Forræderne 1983 Fotografassistent DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Fotografassistent, 2. unit (Bosnien-Herzegovina) DK/Spillefilm
Hole in one 1983 Assistent DK/Kort fiktion
Thorvald og Linda 1982 Fotografassistent DK/Spillefilm
Kidnapning 1982 Fotografassistent, 2. unit (Bosnien-Herzegovina) DK/Spillefilm
Tre engle og fem løver 1982 Fotografassistent, 2. unit (Bosnien-Herzegovina) DK/Spillefilm
Jeppe på bjerget 1981 Fotografassistent DK/Spillefilm
Næste stop - Paradis 1980 Fotografassistent DK/Spillefilm
Verden er fuld af børn 1980 Fotografassistent DK/Spillefilm
At danse Bournonville 1979 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Matador 1978 Fotografassistent Tv-serie
Lille spejl 1978 Fotografassistent DK/Spillefilm
Olsen-banden går i krig 1978 Fotografassistent DK/Spillefilm
Olsen-banden deruda' 1977 Fotografassistent DK/Spillefilm
Kassen stemmer 1976 Fotografassistent DK/Spillefilm
Olsen-banden ser rødt 1976 Fotografassistent DK/Spillefilm
Affæren i Mølleby 1976 Assistent DK/Spillefilm
Olsen-banden på sporet 1975 Fotografassistent DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste bedrifter 1974 Fotografassistent DK/Spillefilm
Olsen-banden går amok 1973 Fotografassistent DK/Spillefilm
Motorvej på sengekanten 1972 Fotografassistent DK/Spillefilm
Er I bange? 1971 Fotografassistent DK/Spillefilm
Far til fire i højt humør 1971 Fotografassistent DK/Spillefilm
Hvorfor gør de det? 1971 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Tandlæge på sengekanten 1971 Fotografassistent DK/Spillefilm
De fem i fedtefadet 1970 Fotografassistent DK/Spillefilm
Tintomara 1970 Fotografassistent DK/Spillefilm
Der kom en soldat 1969 Fotografassistent DK/Spillefilm
De fem og spionerne 1969 Fotografassistent DK/Spillefilm
Sjov i gaden 1969 Fotografassistent DK/Spillefilm
Stormvarsel 1968 Assistent DK/Spillefilm
Min søsters børn på bryllupsrejse 1967 Stills, Fotografassistent DK/Spillefilm
Min kones ferie 1967 Fotografassistent DK/Spillefilm
Smukke-Arne og Rosa 1967 Fotografassistent DK/Spillefilm
Dyden går amok 1966 Fotografassistent DK/Spillefilm
Min søsters børn 1966 Fotografassistent DK/Spillefilm
Soyas tagsten 1966 Assistent DK/Spillefilm
Flagermusen 1966 Assistent DK/Spillefilm
Een pige og 39 sømænd 1965 Stills, Fotografassistent DK/Spillefilm
Passer passer piger 1965 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.