enda

Jesper Maxwell Frederiksen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Uro 2018 Belyser DK/Spillefilm
Silent Nights 2017 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Familien Jul - i nissernes land 2016 Belyser DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Belyser DK/Spillefilm
Rosita 2015 Belyser DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 Belyser DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.