enda

Jesper Nicolaj Christiansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
1864 2014 Manuskript Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Manuskript DK/Spillefilm
Tarok 2013 Idé og historie DK/Spillefilm
Himmerland 2008 Præst, Produktionsleder DK/Spillefilm
Råzone 2006 Idé DK/Spillefilm
Uhyret 2005 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Nynne 2005 Produktionsassistent (præproduktion) DK/Spillefilm
Charlotte Amalie - fruer & friller 2003 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Gabriels ord 2002 Raphael, Produktion DK/Kort fiktion
Monsteret 2002 Manus, Producer DK/Kort fiktion
Kat 2001 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Dukkefører DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.