enda

Jesper Riefensthal

(1979 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dan Dream 2017 Mand 1 Munkgaard Computer DK/Spillefilm
Et knæk 2016 Politibetjent DK/Kort fiktion
Bedrag 1 2016 Ejendomsmægler Tv-serie
Klovn Forever 2015 Bjarne DK/Spillefilm
Lukas & The Aspies 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Badehotellet 2 2015 Ingeniør Rønn Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Mickler Tv-serie
Trekanter af lykke 2014 Lars DK/Kort fiktion
Det Mand Ikke Taler Om 2014 Morten DK/Kort fiktion
Dicte 1 2013 Per Tv-serie
Kvinden i buret 2013 Thomas DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Mads Tv-serie
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Peter Sørensen DK/Spillefilm
Kenned 2012 Mik DK/Kort fiktion
Bardo 2011 Mand DK/Eksperimentalfilm
Dirch 2011 Håndlanger DK/Spillefilm
Et hus af glas 2010 Thomas DK/Kort fiktion
(...) 2010 Scripter DK/Eksperimentalfilm
Hjemve 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.