enda

Jesper Roland Dehli

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jagtsæson 2019 B-fotograf DK/Spillefilm
Gidseltagningen II 2019 B-fotograf Tv-serie
Gidseltagningen 2017 B-fotograf Tv-serie
Juleønsket 2015 B-kameraoperatør Tv-serie
Far til fires vilde ferie 2015 B-fotograf DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 B-fotograf Tv-serie
Dannys dommedag 2014 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.