enda

Jesper Tøffner

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Så længe jeg lever 2018 Fotograf DK/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 Fotograf DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Cheffotograf DK/Spillefilm
Unfair 2017 Cheffotograf DK/Kort fiktion
Grethe 2017 Fotograf, 2. unit Tv-serie
Kollektivet 2016 Cheffotograf DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Fotograf Tv-serie
Comeback 2015 Fotograf DK/Spillefilm
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Cheffotograf DK/Spillefilm
Heartless 2 2015 Fotograf Tv-serie
Mig og kærligheden 2014 Foto DK/Kort fiktion
Kolbøttefabrikken 2014 Cheffotograf DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Fotograf Tv-serie
Nation Estate 2013 Fotograf DK/Kort fiktion
First Movers 2013 Fotograf DK/Kort fiktion
Jagten 2013 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Sjit happens 2012 Fotograf Tv-serie
Dirch 2011 Fotograf DK/Spillefilm
En bedemands bekendelser 2011 Fotograf DK/Kort fiktion
Den 2. side 2010 Fotograf Tv-serie
Applaus 2009 Fotograf DK/Spillefilm
Mon petit-enfant 2008 Fotograf DK/Kort fiktion
Maj & Charlie 2008 Fotograf, 2. unit Tv-serie
Den lille pige med svovlstikkerne 2005 B-fotograf Tv-film
Voksne mennesker 2005 Clapper/loader DK/Spillefilm
Fucking 14 2005 Belyser DK/Kort fiktion
Anja efter Viktor 2003 Video-assistent DK/Spillefilm
Pagten 2003 Belyser DK/Kort fiktion
Zakka West 2003 Regi DK/Spillefilm
Tvilling 2003 Clapper/loader DK/Spillefilm
Når lysterne tændes 2001 Regi DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.