enda

Jim Carrey

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dum og dummere 2 2014 Lloyd Christmas U/Spillefilm
The Incredible Burt Wonderstone 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Poppers pingviner 2011 Mr. Popper U/Spillefilm
A christmas carol 2009 Scrooge U/Spillefilm
I love you Phillip Morris 2009 Steven Russell U/Spillefilm
Horton og støvfolket Hvem 2008 Horton (org. version) U/Spillefilm
Yes Man 2008 Carl Allen, Producer U/Spillefilm
The Number 23 2007 Walter Sparrow/Fingerling U/Spillefilm
Fun with Dick & Jane 2005 Dick Harper, Produktion U/Spillefilm
Evigt solskin i et pletfrit sind 2004 Joel Barish U/Spillefilm
Lemony Snicket - Én ulykke kommer sjældent alene 2004 Grev Olaf U/Spillefilm
Bruce den almægtige 2003 Bruce Nolan, Producer U/Spillefilm
Jeg, mig & Irene 2000 Charlie / Hank U/Spillefilm
Grinchen - julen er stjålet 2000 Grinch U/Spillefilm
Man on the moon 1999 Andy Kaufman U/Spillefilm
The Truman Show 1998 Truman Burbank U/Spillefilm
Fuld af løgn 1997 Fletcher Reede U/Spillefilm
Hybridmanden 1996 Hybridmanden U/Spillefilm
Ace Ventura - når naturen kalder 1995 Ace Ventura U/Spillefilm
Batman forever 1995 Medvirkende U/Spillefilm
The mask 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Dum og dummere 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Ace Ventura, detektiv 1993 Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Jordiske piger er nemme 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.