enda

Johan Albrechtsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Emoji Filmen 2017 Griner U/Spillefilm
Antboy 3 2016 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Tilrettelægger DK/Spillefilm
A Tribute to J.J. Abrams 2013 Yohan, Manuskript, Klipper, Komponist, Executive producer DK/Kort fiktion
Connected 2009 Klip DK/Kort fiktion
Vi ses 2007 Klipper, Visual effects DK/Kort fiktion
Remote Nightmare 2005 Klip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.