enda

Johan Harnesk

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Beyond 2011 Special effect U/Spillefilm
Broen 1 2011 Special effects Tv-serie
Mennesker i solen 2011 SFX-supervisor U/Spillefilm
Simon 2011 Special effects-supervisor U/Spillefilm
Luftkastellet der blev sprængt 2009 SFX-supervisor U/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 SFX-supervisor U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 SFX-supervisor U/Spillefilm
Jan Guillous Ondskab 2003 Special effects U/Spillefilm
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Special effects U/Spillefilm
Hvide løgne 1995 Rekvisitør U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.