enda

Johan Söderqvist

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Congo 2018 Komponist U/Spillefilm
En chance til 2015 Komponist DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Komponist Tv-serie
Serena 2014 Komponist U/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Komponist DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Komponist DK/Spillefilm
Broen 2 2013 Komponist Tv-serie
Painless 2012 Musik U/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Komponist DK/Spillefilm
Kon-tiki 2012 Komponist U/Spillefilm
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Komponist DK/Dokumentarfilm
Broen 1 2011 Komponist Tv-serie
Hævnen 2010 Musik DK/Spillefilm
Limbo 2010 Komponist U/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Komponist DK/Spillefilm
deUsynlige 2008 Musik U/Spillefilm
Lad den rette komme ind 2008 Musik U/Spillefilm
Things We Lost In the Fire 2007 Musik U/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Komponist DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Musik DK/Spillefilm
Sig du elsker mig 2006 Musik U/Spillefilm
The Monastery 2006 Musik DK/Dokumentarfilm
Brødre 2004 Musik DK/Spillefilm
Misa min 2003 Musik U/Spillefilm
Bäst i Sverige 2002 Musik U/Spillefilm
Under overfladen 1997 Musik U/Spillefilm
Pensionat Oskar 1995 Musik U/Spillefilm
Det bli'r i familien 1993 Musik DK/Spillefilm
Brev til Jonas 1992 Musik DK/Kort fiktion
Stortyvens dreng 1992 Musik U/Spillefilm
Freud flytter hjemmefra 1991 Musik U/Spillefilm
Agnes Cecilia 1991 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.