enda

John M. Jacobsen

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Simon 2011 Producer (Norge) U/Spillefilm
Frihedskæmperen Max Manus 2008 Producer U/Spillefilm
Karlsson på taget 2002 Producer U/Spillefilm
Sofies verden 1999 Produktion U/Spillefilm
Gurin med rævehalen 1998 Instruktion
Jagten på nyrestenen 1996 Produktion U/Spillefilm
Håkon og sørøverne 1990 Producer U/Spillefilm
Stifinderen 1988 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.