enda

John Mogensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sorg og glæde 2013 Manuskript DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Manus DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Manus DK/Spillefilm
Barbara 1997 Manus DK/Spillefilm
Kærlighedens smerte 1992 Manus DK/Spillefilm
Skibet i skilteskoven 1992 Lys Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.