enda

Jon Truelsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronningen 2019 Art director DK/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 Art director DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Chefrekvisitør Tv-serie
Klovn Forever 2015 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Chefrekvisitør Tv-serie
Mord uden grænser 2015 Regi Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Chefrekvisitør Tv-serie
Fasandræberne 2014 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Rekvisitør DK/Spillefilm
Julestjerner 2012 Chefrekvisitør Tv-serie
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Cirkusliv i savsmuld 2011 Rekvisitør Tv-serie
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Rekvisitør DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Chefrekvisitør Tv-serie
Den du frygter 2008 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Sommer 2008 Rekvisitør Tv-serie
Hjemve 2007 Scenograf, Rekvisitør DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Rekvisitør Tv-serie
Afgrunden 2003 Regi DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Regi DK/Spillefilm
De udvalgte 2001 Regi Tv-serie
Den serbiske dansker 2001 Regi Tv-film
Blinkende lygter 2000 Rekvisitør DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Rekvisitør Tv-serie
Manden med tubaen 1999 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Karrusel 1998 Set rekvisitør Tv-serie
Nonnebørn 1997 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.