enda

Jonas Ussing

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvmordsturisten 2019 Digital artist DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Compositing DK/Spillefilm
Digital Romance 2016 Compositing DK/Kort fiktion
Zombiehagen 2015 Instruktion, Manus, Manuskript, Klipper, Digital compositing DK/Kort fiktion
Heartless 2 2015 Visual effects Tv-serie
Kolbøttefabrikken 2014 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 VFX-supervisor Tv-serie
Olympus has Fallen 2013 Digital compositing U/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Visual effects Tv-serie
En kongelig affære 2012 Digital artist DK/Spillefilm
Profetia 2009 3D DK/Spillefilm
Min kone forstår mig ikke 1990 Thor Mortensens søn Tv-film
Lad isbjørnene danse 1990 Skoleelev DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.