enda

Jonas Wagner

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Holiday 2018 Manuskriptkonsulent DK/Spillefilm
Springet 2017 Animation DK/Dokumentarfilm
Pipungerne - Turen til åen 2009 Manus DK/Kort fiktion
Pipungerne - Hittebarnet 2009 Storyboard DK/Kort fiktion
Prinsessen og vagten 2009 Storyboard DK/Kort fiktion
Pipungerne - Mus på stribe 2009 Storyboard DK/Kort fiktion
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Strings 2004 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Glimt af mørke 2004 SFX-konsulent DK/Kort fiktion
Tintin og mig 2004 3D DK/Dokumentarfilm
Tvilling 2003 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Digitale effekter DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Titeldesign DK/Spillefilm
Kat 2001 Digitale effekter DK/Spillefilm
Edderkoppen 2000 Titeldesign Tv-serie
Invidia 1997 Instruktion DK/Kort fiktion
Aberne og det hemmelige våben 1995 Storyboard-assistent DK/Spillefilm
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Farvelægger DK/Spillefilm
Strit og Stumme 1987 Tegner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.