enda

Jonathan Guldberg Elsborg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Patrimonium 2019 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Børnene på Blågårds Plads 2019 Supplerende optagelser DK/Dokumentarfilm
Vinterbrødre 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Den magiske juleæske 2016 Fotograf DK/Spillefilm
En, to, tresomt 2014 Stills, Fotograf DK/Spillefilm
B 2014 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Det korte liv 2014 Belyser DK/Kort fiktion
1864 2014 Belysningsassistent Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Belysningsassistent DK/Spillefilm
The Association of Joy 2013 Stills, Fotograf DK/Kort fiktion
Velsignet være dette sted 2013 Stills, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Livstråd 2013 Belyser DK/Eksperimentalfilm
Mors dag 2012 Foto DK/Kort fiktion
Madding 2012 Foto DK/Kort fiktion
Imagia 2012 Foto DK/Kort fiktion
Hearts and Minds 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
Engle hører til i himlen 2012 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Supernatural Tales 2012 Fotograf DK/Spillefilm
Vildmand 2012 Lyssætter DK/Kort fiktion
Bora Bora 2011 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Den sidste rejse 2011 Belyser DK/Spillefilm
Mord på mere end én måde 2010 Foto DK/Spillefilm
En familie 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Telephone 1-on-1 2006 Produktion, Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.