enda

Jonathan Pryce

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Wife 2018 Medvirkende U/Spillefilm
The Salvation 2014 Keane DK/Spillefilm
G.I. Joe - Gengældelsen 2013 President U/Spillefilm
Dark Blood 2012 Medvirkende U/Spillefilm
Hysteria 2011 Dr. Robert Dalrymple U/Spillefilm
De-lovely 2004 Gabe U/Spillefilm
Stigmata 1999 Kardinal Daniel Houseman U/Spillefilm
Tomorrow never dies 1997 Elliot Carver U/Spillefilm
Evita 1996 Juan Péron U/Spillefilm
Carrington 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Brazil 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Historien om et talent 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.