enda
Person

Jørgen Christiansen

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Erindring om mine bedrøvelige ludere 2012 Arri re-recording U/Spillefilm
Inden frosten 2005 Colorist U/Spillefilm
Truslen 2004 Colorist U/Spillefilm
Skagerrak 2003 Colorist DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Postproduktion DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Colorist DK/Spillefilm
Hånden på hjertet 2000 Belyser U/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Colorist DK/Spillefilm
Så smukt! 1998 Colorgrading DK/Kort fiktion
Skyernes skygge rammer mig 1996 Color timing DK/Kort fiktion
Min fynske barndom 1994 Musiker DK/Spillefilm
Ungdomsskolen 1972 Foto DK/Dokumentarfilm
Farlig sommer 1969 Fotografassistent DK/Spillefilm