enda

Jørgen E. Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Drengen der ville gøre det umulige 2003 Animationsassistent DK/Spillefilm
Hund & fisk 2001 Tegninger DK/Kort fiktion
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Karakterdesign DK/Spillefilm
Ude på noget 1984 Produktionsdesign Tv-serie
Jul og grønne skove 1980 Produktionsdesign Tv-serie
Hjemmearbejde 1973 Produktionsdesign Tv-film
Seks roller søger en forfatter 1973 Produktionsdesign Tv-film
Teknikerne 1972 Produktionsdesign Tv-film
Hotel Paradiso 1972 Produktionsdesign Tv-film
Huset i baggården 1971 Produktionsdesign Tv-film
Automobilkirkegården 1971 Produktionsdesign Tv-film
Den fine mand 1971 Produktionsdesign Tv-film
Værelset 1970 Produktionsdesign Tv-film
Snedronningen 1970 Produktionsdesign, Dukkedesign Tv-film
Nattergalen 1970 Produktionsdesign Tv-film
Paria 1969 Produktionsdesign Tv-film
Spøgelsessonaten 1968 Produktionsdesign Tv-film
Gengangerne 1967 Produktionsdesign Tv-film
Grænseland 1965 Produktionsdesign Tv-film
Skyggen af en helt 1963 Produktionsdesign Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.