enda

Jorunn Høgild Keller

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Anstalten 2011 Manus-supervisor Tv-serie
Carmen & Colombo 2011 Manus-supervisor Tv-serie
Storm 2009 Scripter DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Scripter DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Scripter DK/Spillefilm
Ekko 2007 Scripter DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Scripter DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Scripter, Manuskonsulent DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Casting-assistent DK/Spillefilm
Reconstruction 2003 Scripter DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Scripter, 2. unit DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Manus-supervisor Tv-serie
The Day the Women Took Over or I Was a Teenage Neo-Impressionist 1998 Laughing fiend DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.