enda

Josefine Else Larsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Helved 2019 Produktionsdesigner Fiktionsserie
Helved 1:6 2019 Produktionsdesigner Fiktionsserie
Helved 2:6 2019 Produktionsdesigner Fiktionsserie
Helved 3:6 2019 Produktionsdesigner Fiktionsserie
Helved 4:6 2019 Produktionsdesigner Fiktionsserie
Helved 5:6 2019 Produktionsdesigner Fiktionsserie
Helved 6:6 2019 Produktionsdesigner Fiktionsserie
Undtagelsen 2019 Art director DK/Spillefilm
Før frosten 2019 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Atelier 2017 Scenograf DK/Kort fiktion
Sange i solen 2017 Scenograf DK/Spillefilm
Vinterbrødre 2017 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Når solen skinner 2016 Scenograf DK/Spillefilm
Sombra 2016 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Undercover 2016 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Regi-runner Tv-serie
Sømand 2014 Scenograf DK/Kort fiktion
Skrå brædder 2013 Scenograf DK/Kort fiktion
Dronning for en dag 2013 Scenograf, Kostumier DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.