enda

Julie Carlsen

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 Nina DK/Spillefilm
DNA 2019 Vibeke Randrup Tv-serie
Darling 2017 Læge DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Helene, Kims mor DK/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
I lossens time 2013 Plejer DK/Spillefilm
Tabu 2012 Maria DK/Kort fiktion
Broen 1 2011 Barbara Tv-serie
Pagten 2009 Marianne Tv-serie
Forbrydelsen II 2009 Gitta Spalding Tv-serie
Ses 2008 Mor DK/Kort fiktion
Album 2008 Kirsten Lund Jensen Tv-serie
Maj & Charlie 2008 Fe, Gu'skelov Tv-serie
Lysets nøgle 2007 Claras mor Tv-serie
2900 Happiness 2007 Katja Eskildshøj Tv-serie
Tæl til 100 2004 Thomas' mor DK/Spillefilm
Små skred 2003 Moderen DK/Kort fiktion
Ulykken 2003 Karen DK/Kort fiktion
Bagland 2003 Jette DK/Spillefilm
Mor(d) i mødregruppen 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tusindfryd 1998 Mikkels mor Tv-film
Bryggeren 1996 Den mørkhårede pige, J.C.s elskerinde Tv-serie
Lyse tider 1995 Medvirkende Tv-film
Til døden os skiller 1994 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.