enda
Person

Julie Carlsen

(1968 – )

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Elsker dig for tiden 2022 Dorthe DK/Spillefilm
Jorden kalder 2021 Psykiater DK/Kort fiktion
Undtagelsen 2020 Nina DK/Spillefilm
DNA 2019 Vibeke Randrup Tv-serie
Darling 2017 Læge DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Helene, Kims mor DK/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
I lossens time 2013 Plejer DK/Spillefilm
Tabu 2012 Maria DK/Kort fiktion
Broen 1 2011 Barbara Tv-serie
Pagten 2009 Marianne Tv-serie
Forbrydelsen II 2009 Gitta Spalding Tv-serie
Ses 2008 Mor DK/Kort fiktion
Album 2008 Kirsten Lund Jensen Tv-serie
Maj & Charlie 2008 Fe, Gu''skelov Tv-serie
Lysets nøgle 2007 Claras mor Tv-serie
2900 Happiness 2007 Katja Eskildshøj Tv-serie
Tæl til 100 2004 Thomas'' mor DK/Spillefilm
Små skred 2003 Moderen DK/Kort fiktion
Ulykken 2003 Karen DK/Kort fiktion
Bagland 2003 Jette DK/Spillefilm
Mor(d) i mødregruppen 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tusindfryd 1998 Mikkels mor Tv-film
Bryggeren 1996 Den mørkhårede pige, J.C.s elskerinde Tv-serie
Lyse tider 1995 Medvirkende Tv-film
Til døden os skiller 1994 Medvirkende Tv-film