enda

Julie Mille Søbye

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bedrag 2 2016 Art director-assistent Tv-serie
Bedrag 1 2016 Regi Tv-serie
Heartless 2 2015 Art director Tv-serie
Heartless 1 2014 Rekvisitør Tv-serie
Caroline - den sidste rejse 2010 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Fru Eilersen og Mehmet 2006 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Pels Pelsen 2006 Scenograf DK/Kort fiktion
Tre somre 2006 Scenograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.