enda

Kamilla Hancke Rosado

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Friheden 2018 Rekvisitør Tv-serie
Happy ending 2018 Rekvisitør DK/Spillefilm
Bridgend 2015 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Listen 2014 Casting, Produktionsleder DK/Kort fiktion
Bankerot 2014 Produktionsassistent Tv-serie
2 piger 1 kage 2013 Producer DK/Kort fiktion
Player 2013 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.