enda

Karen Margrethe Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forsvar 2003 Location manager Tv-serie
Olsen-bandens sidste stik 1998 Klippeassistent DK/Spillefilm
Carmen & Babyface 1995 Klippeassistent DK/Spillefilm
Søren Kierkegaard 1994 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Klippeassistent DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Klippeassistent DK/Spillefilm
Springflod 1990 Klippeassistent DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Klippeassistent DK/Spillefilm
Jydekompagniet 3 1989 Klippeassistent DK/Spillefilm
Jydekompagniet 1988 Klip DK/Spillefilm
Da Lotte blev usynlig 1988 Klippeassistent Tv-serie
Guldregn 1988 Klippeassistent DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Klippeassistent DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Klippeassistent DK/Spillefilm
Sidste akt 1987 Klippeassistent DK/Spillefilm
Alkyone 1986 Klip DK/Eksperimentalfilm
Mor er major 1985 Klippeassistent Tv-serie
Elise 1985 Klippeassistent DK/Spillefilm
Rainfox 1984 Klippeassistent DK/Spillefilm
Suzanne og Leonard 1984 Klippeassistent DK/Spillefilm
Forræderne 1983 Klippeassistent DK/Spillefilm
Cykelsymfonien 1983 Assistent DK/Kort fiktion
En hverdag som andres 1982 Assistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.