enda

Kari Vidø

(1961 – )

Dramatiker og instruktør, født 1961. Udgået fra Den Danske Filmskole 1991 som filminstruktør og har siden arbejdet som instruktør og manuskriptforfatter, især for radio og tv.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Store drømme 2009 Instruktion, Manus Tv-serie
En dans på roser 2007 Instruktion DK/Kort fiktion
2900 Happiness 2007 Instruktion, Manus Tv-serie
Nynne 2006 Instruktion, Manus Tv-serie
Absalons hemmelighed 2006 Manus Tv-serie
Forsvar 2003 Manus Tv-serie
Bjergkuller 2002 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Susanne Sillemann 2000 Manus DK/Kort fiktion
Rejseholdet 2000 Manuskript Tv-serie
Sort høst 1993 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Y som Yrsa 1991 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.