enda

Karin Bertling

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Druide DK/Spillefilm
Mord uden grænser 2015 Liv Tv-serie
Sølvtråd 2013 Bente, Helles læge DK/Spillefilm
Broen 2 2013 Helga Tv-serie
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Sylvia DK/Kort fiktion
Inden frosten 2005 Birgitta U/Spillefilm
Hannah med H 2004 Hannahs bedstemor U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.