enda

Karina Kirkeby

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Produktionsleder DK/Spillefilm
Underverden 2017 Line producer DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Fantasten 2017 Produktionsleder (udvikling) DK/Spillefilm
Hundeliv 2016 Produktionsleder DK/Spillefilm
I blodet 2016 Line producer DK/Spillefilm
Mordene på Katarina 2015 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Under sandet 2015 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Produktionsleder DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Dirch 2011 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Chloe Likes Olivia 2011 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Blå mænd 2008 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Solo 2007 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
2900 Happiness 2007 Produktionsleder Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.