enda

Karl Juliusson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Tegninger DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Tegninger DK/Spillefilm
Kon-tiki 2012 Scenograf U/Spillefilm
Antichrist 2009 Scenograf DK/Spillefilm
The hurt locker 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Frihedskæmperen Max Manus 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
O'Horten 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kammerat Pedersen 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Scenograf DK/Spillefilm
Dogville 2003 Kreativ konsulent DK/Spillefilm
K-19 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det største i verden 2001 Scenograf U/Spillefilm
Flugten fra Jante 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Magnetisørens femte vinter 1999 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Postbudet der vidste for meget 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hamsun 1996 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Scenograf DK/Spillefilm
Korpens skugga 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Når ravnen flyver 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.