enda

Kasper Juhl

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Konfirmanden 2019 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Månebrand 2018 Instruktion, Fotograf, Producer DK/Spillefilm
Your Flesh, Your Curse 2017 Instruktion, Manuskript, Producer, Fotograf DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Runner DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Runner DK/Spillefilm
Slagt mig nøgen 2015 Sex Guy DK/Spillefilm
Rastløs 2015 Runner DK/Kort fiktion
Comeback 2015 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Insekt 2014 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Gudsforladt 2014 Instruktion, Manus, Klip DK/Spillefilm
Supernatural Tales 2012 Instruktion, Fotograf, Manuskript, Producer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.