enda

Kasper Rasmussen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hjemme i verden 2017 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Mercur 2017 Lydoptagelser Tv-serie
Kæmpen 2017 Foley artist U/Spillefilm
Født til filmen 2015 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Bridgend 2015 Lydklipper DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Lydeffektklipper DK/Spillefilm
Al Medina 2015 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Det sorte får 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
Flyd mine tårer 2005 Titeldesign DK/Kort fiktion
9 præludier om kærlighed 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Askepots tømmermænd 1998 Lydassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.