enda

Katrine Hyllegaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronningen 2019 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 Chefrekvisitør (præproduktion) DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Chefrekvisitør Tv-serie
Mord uden grænser 2015 Chefrekvisitør Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Chefrekvisitør Tv-serie
Klovn Forever 2015 Rekvisitør DK/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Regi Tv-serie
Fortidens skygge 2012 Rekvisitør DK/Spillefilm
Julestjerner 2012 Regi Tv-serie
Outsider 1:3 2012 Set rekvisitør Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Set rekvisitør Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Set rekvisitør Tv-serie
Ladyboy 2011 Scenografkonsulent DK/Kort fiktion
TeddyBoy 2010 Scenograf DK/Kort fiktion
Den som dræber 2010 Regi Tv-serie
Klovn - the Movie 2010 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Black Man 2008 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Sommer 2008 Rekvisitør Tv-serie
Livvagterne 2008 Set rekvisitør Tv-serie
Gaven 2007 Scenograf DK/Kort fiktion
Absalons hemmelighed 2006 Produktionsassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.