enda

Katrine Vogelsang

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kriger (oversigt) 2018 Producent Tv-serie
Kriger - Begravelsen 2018 Producent Tv-serie
Kriger - Testen 2018 Producent Tv-serie
Kriger - Afhøringen 2018 Producent Tv-serie
Kriger - Krigen 2018 Producent Tv-serie
Kriger - Rotten 2018 Producent Tv-serie
Kriger - Showdown 2018 Producent Tv-serie
Lykke-Per 2018 Executive producer DK/Spillefilm
Lykke 2011 Producer (1. sæson) Tv-serie
Pagten 2009 Executive producer Tv-serie
Sommer 2008 Producer Tv-serie
Isas stepz 2008 Producer Tv-serie
Absalons hemmelighed 2006 Producer Tv-serie
Angie 2005 Producer DK/Dokumentarfilm
Bare Holger 2005 Producer DK/Kort fiktion
Adams æbler 2005 Præproduktion DK/Spillefilm
Børn er pissefarlige 2004 Produktion DK/Kort fiktion
Bjørno & Bingo 2004 Produktion DK/Kort fiktion
Højre hånd 2003 Produktion DK/Dokumentarfilm
Land of Mist 2003 Produktion DK/Dokumentarfilm
Den nye mand 2003 Producer DK/Kort fiktion
Den serbiske dansker 2001 Produktionsleder Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.