enda

Kenneth D. Plummer

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sorgenfri 2016 Executive producer DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Executive producer DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Co-producer DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Executive producer DK/Spillefilm
Pusher II 2004 Executive producer DK/Spillefilm
Fear X 2003 Executive producer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.