enda

Kenneth M. Christensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Daniel Cramer Tv-serie
Smallfoot 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Kriger (oversigt) 2018 Røde Tv-serie
Kriger - Begravelsen 2018 Røde Tv-serie
Kriger - Testen 2018 Røde Tv-serie
Kriger - Afhøringen 2018 Røde Tv-serie
Kriger - Krigen 2018 Røde Tv-serie
Kriger - Rotten 2018 Røde Tv-serie
Kriger - Showdown 2018 Røde Tv-serie
Happy ending 2018 Lars DK/Spillefilm
Smølferne - Den hemmelige landsby 2017 Stærksmølf U/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Daniel Cramer Tv-serie
Shelley 2016 Simon DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Kaptajn Ployart DK/Spillefilm
En parmiddag 2015 Medvirkende DK/Kort fiktion
Arvingerne 1 2014 Andreas Baggesen Tv-serie
Bien Maja 2014 Stemme U/Spillefilm
Frost 2013 Kristoffer U/Spillefilm
Lille spejl på væggen der 2012 Prins Aslot U/Spillefilm
Tilstand 2011 Mads DK/Kort fiktion
Kys min bror 2010 Simon DK/Kort fiktion
Alting bliver godt igen 2010 Rasmus DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Postbetjent Tv-serie
Borgen 1 2010 Benjamin Tv-serie
Æg & bacon 2009 Lars DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.