enda

Kirsten Bonnén Rask

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Alle for én 2011 Konsulent DK/Spillefilm
I Frodes hoved 2010 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Kærestesorger 2009 Dramaturg DK/Spillefilm
Sex, hopp och kärlek 2005 Scripter U/Spillefilm
Flash of a Dream 2002 Manuskonsulent DK/Dokumentarfilm
At kende sandheden 2002 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 Dramaturg DK/Spillefilm
Geography of Fear 2000 Scripter U/Spillefilm
Mendel 1997 Dramaturg, Manusbearbejdning, Manusredigering U/Spillefilm
Operation Negerkys 1996 Dramaturg Tv-serie
Breaking the Waves 1996 Manuskonsulent, Manus-supervisor DK/Spillefilm
Elsker, elsker ikke 1995 Dramaturg DK/Spillefilm
Kærlighedens smerte 1992 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Dramaturg DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Dramaturg DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.