enda

Kirsten Brøndum

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kys mor, skat! 1990 Makeup, Scenograf, Kostumer og regi DK/Kort fiktion
Isolde 1989 Motivblusepige DK/Spillefilm
Sådan er det bare 1987 Helle Tv-serie
Mødrehjælpen af idag 1987 Medvirkende DK/Kort fiktion
Opløsning 1987 Medvirkende DK/Kort fiktion
Anthonsen 1984 Medvirkende Tv-serie
Wonderful Copenhagen 1984 Medvirkende DK/Kort fiktion
Der findes ingen tamme dyr 1983 Medvirkende DK/Kort fiktion
Belladonna 1981 Anna, Judiths søster DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.