enda

Kit Eichler

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rytteriet II 2013 Ulla Tv-serie
Milo på Mars 2011 Supervisor U/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Alex' mor DK/Spillefilm
Kurt blir grusom 2008 Statsministeren U/Spillefilm
Tarzan 1999 Stemme U/Spillefilm
Toast 1999 Passager Tv-serie
Mulan 1998 Stemme U/Spillefilm
Anastasia 1997 Sophie U/Spillefilm
GUFOL-Mysteriet 1997 Monika Tv-serie
Bryggeren 1996 Luder Tv-serie
Tommelise 1994 Stemme U/Spillefilm
Tre ludere og en lommetyv 1993 Medvirkende Tv-serie
Sort høst 1993 Spat-Marie DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Gurli DK/Spillefilm
E.T. the extra-terrestrial 1982 E.T. i da. 2002-vers. U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.