enda

Knud Schrøder

(1903 – 1976)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jensen længe leve! 1965 Mand ved automat DK/Spillefilm
En ven i bolignøden 1965 Medvirkende DK/Spillefilm
Kampen om Næsbygaard 1964 Jack, bookmaker DK/Spillefilm
Premiere i helvede 1964 Medvirkende DK/Spillefilm
Rikki og mændene 1962 Ubehagelig kunde DK/Spillefilm
Der brænder en ild 1962 Stationsforstander DK/Spillefilm
Det skete på Møllegaarden 1960 Gunnar, Kjeldsens bror DK/Spillefilm
Forelsket i København 1960 Medvirkende DK/Spillefilm
Helle for Helene 1959 Medvirkende DK/Spillefilm
De sjove år 1959 Chef for ekspresfirmaet DK/Spillefilm
Vagabonderne på Bakkegaarden 1958 Arthur, mand i bil DK/Spillefilm
Far til fire og ulveungerne 1958 Dommer i Kvit eller dobbelt DK/Spillefilm
6-dagesløbet 1958 Læge DK/Spillefilm
Der var engang en gade 1957 Medvirkende DK/Spillefilm
Tag til marked i Fjordby 1957 Politibetjent DK/Spillefilm
Ingen tid til kærtegn 1957 Politimand i Lenes hjem DK/Spillefilm
Far til fire i byen 1956 Kjeld og Hannes far DK/Spillefilm
Taxa K 1640 efterlyses 1956 Direktør DK/Spillefilm
Den kloge mand 1956 Greven, Haller spiller bridge med DK/Spillefilm
Min datter Nelly 1955 Grosserer Jørgensen DK/Spillefilm
Ved Kongelunden 1953 Jørgensen, værkfører DK/Spillefilm
Farlig ungdom 1953 Ejlersen DK/Spillefilm
Det store løb 1952 Kontrollant på travbanen DK/Spillefilm
Vejrhanen 1952 Ansat i Statsradiofonien DK/Spillefilm
Det sande ansigt 1951 Journalist DK/Spillefilm
Den opvakte jomfru 1950 Redaktionssekretæren DK/Spillefilm
Café Paradis 1950 Bargæst, bekendt af Birger DK/Spillefilm
Kristinus Bergman 1948 Medvirkende DK/Spillefilm
Elly Petersen 1944 Pensionær DK/Spillefilm
Lille Dorrit 1924 Tip, Williams søn DK/Spillefilm
Det Største i Verden 1921 Medvirkende DK/Spillefilm
Har jeg Ret til at tage mit eget Liv? 1920 Arthur, Bergs søn DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.