enda

Kordt Sisters

Gruppen bestod af de tre søstre Grete, Inga (1920-1993) og Elsa Kordt. Grete (født 17/6 1913), som var uddannet klassisk pianist fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium, var gennem en årrække gift med Bernhard Christensen. Hun døde 30/3 2011, 97 år gammel.
Der var også en lillesøster, Asta Kordt (1916-2017, som indspillede grammofonplader under eget navn og optrådte i de første opførelser af det første danske jazzoratorium "De 24 Timer" (1932).
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tallenes tale 1949 Sang DK/Dokumentarfilm
Papir og Pap er Penge værd 1947 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Man elsker kun een Gang 1945 Medvirkende DK/Spillefilm
Skønhedens Ø 1944 Medvirkende DK/Reklamefilm
Mit liv er Musik 1944 Medvirkende DK/Spillefilm
Alle gaar rundt og forelsker sig 1941 Medvirkende DK/Spillefilm
Danmark 1935 Orkester DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.