enda

Krestine Nøddesbo

(1987 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dicte 3 2016 Produktionskoordinator Tv-serie
Hedensted High 2015 Produktionsleder Tv-serie
Når dyrene drømmer 2014 Produktionsassistent DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Produktionsassistent Tv-serie
Dicte 1 2013 Kostumeassistent Tv-serie
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Kostumeassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.