enda

Lars Ole Kofoed-Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aldrig mere i morgen 2017 Rekvisitør DK/Spillefilm
Mit 50/50 liv 2016 Rekvisitør Tv-serie
Far til fires vilde ferie 2015 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
Bobby 2009 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Julefrokosten 2009 Rekvisitør DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Rekvisitør DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Veninder 2005 Chefrekvisitør, Set rekvisitør DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Hundeøjne 2005 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Hannah Wolfe 2004 Rekvisitør DK/Spillefilm
Strings 2004 Special effects DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Langt fra Las Vegas 2001 Regi Tv-serie
Fruen på Hamre 2000 Rekvisitør DK/Spillefilm
Max 2000 Rekvisitør DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Regi Tv-serie
Portland 1996 Rekvisitør DK/Spillefilm
Ondt blod 1996 Rekvisitør DK/Spillefilm
Blomsterfangen 1996 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Vases or Faces 1994 Assistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.