enda

Lars Robin Gerrild

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronningen 2019 Boom operator DK/Spillefilm
Kollision 2019 Boom operator DK/Spillefilm
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Boom operator DK/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 Boom operator DK/Spillefilm
Dobbeltspil 2018 Boom operator DK/Spillefilm
Underverden 2017 B-tonemester DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 B-tonemester Tv-serie
Arvingerne 3 2017 Boom operator Tv-serie
Iqbal & superchippen 2016 Boom operator DK/Spillefilm
Theresienstadt - Danske Jøder i Hitlers Fangenskab 2015 Lyd DK/Dokumentarfilm
Juleønsket 2015 Lydoptagelser Tv-serie
Hjørdis 2015 Boom operator Tv-serie
Rita 3 2015 Boom operator Tv-serie
Bankerot 2014 Boom operator Tv-serie
Outsider 1:3 2012 Boom operator Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Boom operator Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Boom operator Tv-serie
Lykke 2011 Lydassistent Tv-serie
Blå mænd 2008 B-tonemester DK/Spillefilm
Muhammedkrisen under huden 2007 Lyd, Grafik DK/Dokumentarfilm
Cecilie 2007 B-tonemester DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 B-tonemester DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Boom operator Tv-serie
Krøniken 2004 Boom operator Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Boom operator Tv-serie
Rejseholdet 2000 Boom operator Tv-serie
Skjulte spor 2000 Boom operator Tv-serie
Antenneforeningen 1999 Toneassistent DK/Kort fiktion
Kongeriget 1998 Lyd Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.