enda

Lars Seidelin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bandekrigerne 2013 Producer Dokumentarserie
Bandekrigerne - En insider åbner op 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Bandekrigerne - Et farligt venskab 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Forførerens fald 2008 Producent DK/Dokumentarfilm
Kun med hjertet - kan man rigtig se 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Dage med Kathrine 2003 Produktion DK/Dokumentarfilm
Thomas Christensen 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
En mors historie 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
Kys mor, skat! 1990 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.