enda

Lars Sidenius

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dicte 2 2014 Michael Tv-serie
Forbrydelsen II 2009 Gunnar 'præst' Torpe Tv-serie
Livvagterne 2008 Kaare Hansen Tv-serie
Rich Kids 2007 John Seeberg DK/Spillefilm
Vaskekælderen 2006 Medvirkende DK/Kort fiktion
H.C. Andersen - historien om en digter 2005 Jonas Collin Tv-film
Plan B 2002 Kriminalassistent Tv-serie
At klappe med een hånd 2001 Forretningsmand DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Kriminalbetjent Lundsgaard Tv-serie
Helten Henning 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Bryggeren 1996 Kühle Tv-serie
Nattens syn 1995 Medvirkende DK/Kort fiktion
Marias dilemma 1995 Medvirkende Tv-film
Strenge tider 1994 Medvirkende Tv-serie
Tre ludere og en lommetyv 1993 Medvirkende Tv-serie
Smukke dreng 1993 Bar-tyr-kunde DK/Spillefilm
Mørklægning 1992 Gestapo Tv-serie
Auf Wiedersehen 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
Domino 1991 Leos ven Tv-serie
Springflod 1990 Civilbetjent DK/Spillefilm
Kærlighed uden stop 1989 Medvirkende DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Medvirkende Tv-serie
Kaj Munk 1986 Schwendt Tv-serie
Et skud fra hjertet 1986 Officer DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 Medvirkende DK/Spillefilm
Klitgården 1985 Dr. Møller Tv-serie
Rainfox 1984 Betjent DK/Spillefilm
Den onde cirkel 1984 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.