enda

Lasse Baunkilde

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
2900 Happiness 2007 Daniel Tv-serie
Krøniken 2004 Allan Tv-serie
Agnethe 2001 Søren DK/Kort fiktion
Min søsters børn 2001 Frederik, nabodreng DK/Spillefilm
Kærlighed ved første hik 1999 Dreng 1 DK/Spillefilm
Brødrene Mortensens jul 1998 Wilhelm Mortensen Tv-serie
Ørnens øje 1997 Aske DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.