enda

Lasse Lorenzen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arvingerne 1 2014 Location assistent Tv-serie
Badehotellet 1 2013 Location manager (Sjælland) Tv-serie
Spies og Glistrup 2013 Location-assistent DK/Spillefilm
Julestjerner 2012 Location manager, Produktionsassistent Tv-serie
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Location-assistent DK/Spillefilm
Going Nowhere 2011 1. instruktørassistent, Co-producer DK/Kort fiktion
Engle i sneen 2010 Naboens søn, Instruktørassistent DK/Kort fiktion
De fantastiske 3 2009 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
De kaldte os frisører 2007 Medvirkende, Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Skyggen af tvivl 2006 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Genskabelsen 2006 Instruktørassistent, Produktionsleder DK/Kort fiktion

Som Lasse Lorentzen

Title År Funktion Category
Bedrag 1 2016 Klippeassistent Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Offline-klipper Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.