enda

Laura Büchert Schjødt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vitello bygger en monsterfælde 2018 Animation Tv-serie
Vitello møder Gud 2018 Animation Tv-serie
Vitello køber en vidunderlig julegave 2018 Animation Tv-serie
Vitello vil have en far 2018 Animation Tv-serie
Vitello får en klam kæreste 2018 Animation Tv-serie
Vitello skal have en papfar 2018 Animation Tv-serie
Vitello (oversigt) 2018 Animation Tv-serie
Vitello 2018 Animation DK/Spillefilm
FJER 2017 Animation DK/Kort fiktion
NABOspionen 2017 Animator DK/Spillefilm
Sangen fra havet 2014 Animation U/Spillefilm
Hund i himlen 2011 Animation DK/Kort fiktion
Lumber Jack 2010 Instruktion, Animation, Lyd DK/Kort fiktion
The Fox Sisters 2010 Idé DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.